Hvordan kan jeg downloade og installere Systemværktøjer Suite?How do I download and install System Utilities Suite?

System Utilities Suite er meget nemt at downloade og installere.

  • Klik her for at downloade Systemværktøjer Suite. Dette vil bringe en prompt fra din browser beder dig, hvis du ønsker at downloade denne fil. Bekræft, at du gerne vil fortsætte, og derefter, når overførslen er færdig åben den fil, der er hentet (wzsus34.exe). Du skal derefter modtage en Windows meddelelse, der spørger dig, om du ønsker at åbne denne fil, acceptere dette budskab.
  • Du skulle nu have Systemværktøjer Suite installatør kører. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af ​​Systemværktøjer Suite. Når installationen er færdig, vil du være i stand til at iværksætte og anvende Systemværktøjer Suite på din pc.
Beklager dette hjalp ikke. Hvad problem er du oplever?
Great! Tak for feedback.
Fik svar hjælpe?
Edit oversættelse
Maskinoversættelse (Google):
Indlæser ...
Kopier til redaktør
or Afbestille