Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Systemværktøjer Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite er meget let at fjerne. Hos WinZip mener vi meget stærkt på at tillade folk at fjerne programmer, at de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig har vi håber, at du ikke føler denne måde om Systemværktøjer Suite, men hvis du gør, her er hvordan man kan fjerne det:

Først skal du åbne Windows Kontrolpanel. Vælg derefter ‘Programmer og funktioner “. Dette vil bringe en liste over alle programmer på computeren. Rul ned denne liste, indtil du finder Systemværktøjer Suite. Vælg Systemværktøjer Suite og klik derefter på knappen øverst i dialogboksen, der siger “Uninstall”. Dette vil starte Systemværktøjer Suite uninstaller. Følg anvisningerne, og ansøgningen vil blive fjernet fra din computer.

wzsus afinstallere

Beklager dette hjalp ikke. Hvad problem er du oplever?
Great! Tak for feedback.
Fik svar hjælpe?
Edit oversættelse
Maskinoversættelse (Google):
Indlæser ...
Kopier til redaktør
or Afbestille