Miten poistaa tai poistaa Järjestelmän apuohjelmat Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

Järjestelmän apuohjelmat Suite on erittäin helppo poistaa. Tällä WinZip uskomme erittäin vahvasti joiden kautta ihmiset voivat poistaa sovelluksia, että ne eivät halua säilyttää. Tietenkin toivomme et tuntuu tällä tavalla noin Järjestelmän apuohjelmat Suite, mutta jos et, tässä miten poistaa se:

Ensinnäkin sinun täytyy avata Windowsin Ohjauspaneelista. Valitse sitten “Ohjelmat ja toiminnot”. Tämä tuo esiin listan kaikista hakemuksista tietokoneellesi. Selaa alaspäin tämän luettelon kunnes löydät Järjestelmän apuohjelmat Suite. Valitse Järjestelmän apuohjelmat Suite ja sitten painiketta yläreunassa jossa lukee “Uninstall. Tämä käynnistää Järjestelmän apuohjelmat Suite asennuksen poisto. Seuraa ohjeita ja sovellus poistetaan tietokoneesta.

wzsus uninstall

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa