Miten poistaa tai poistaa Kuljettajan Updater?How do I uninstall or remove Driver Updater?

Windows XP tai 2000: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse WinZip Kuljettajan Updater luettelosta> klikkaa “Poista” -painiketta> Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita poistaa ohjelman Windows Vista, Win 7 ja suuremmat: Mene Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse WinZip Kuljettajan Updater luettelosta> klikkaa “Poista / Change” -painiketta> noudattamalla näytön ohjeita poistaa ohjelman Vaihtoehtoisesti voit poistaa WinZip Kuljettajan Updater ohjelmista valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> WinZip> WinZip Kuljettajan Updater> Poista WinZip Kuljettajan Updater.

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa