Miten poistaa tai poistaa Registry Optimizer?How do I uninstall or remove Registry Optimizer?

Windows XP tai 2000: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse WinZip Registry Optimizer luettelosta> klikkaa “Poista” -painiketta> Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita poistaa ohjelman Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät: Mene Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse WinZip Registry Optimizer listassa näkyy> klikkaa “Poista / Change” -painiketta> noudattamalla näytön ohjeita poistaa ohjelman Vaihtoehtoisesti voit poistaa Registry Optimizer ohjelmista valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> WinZip> WinZip Registry Optimizer> Poista Registry Optimizer.

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa