Hoe download en installeer Nut van het systeem Suite?How do I download and install System Utilities Suite?

Nut van het systeem Suite is zeer eenvoudig te downloaden en te installeren.

  • Klik hier om het downloaden van Nut van het systeem Suite starten. Dit zal een prompt vanuit uw browser gevraagd of u wilt dit bestand te downloaden. Bevestig dat u wilt blijven en dan een keer het downloaden is voltooid Open het bestand dat wordt gedownload (wzsus34.exe). U moet dan ontvangt u een Windows-bericht met de vraag of u wilt dit bestand te openen, accepteren dat bericht.
  • U moet nu de Nut van het systeem Suite installer draait. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Nut van het systeem Suite te voltooien. Nadat de installatie is voltooid, zult u in staat om succesvol te starten en te gebruiken Nut van het systeem Suite op uw pc.
Sorry dit hielp niet. Wat is er aan het ervaren?
Geweldig! Bedankt voor de feedback.
Heeft dit antwoord te helpen?
Vertaling bewerken
Automatische vertaling (Google):
Laden ...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie