Hoe verwijder ik of verwijder Nut van het systeem Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

Nut van het systeem Suite is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij WinZip we sterk geloven in het toestaan ​​van mensen om toepassingen die ze niet wenst te houden te verwijderen. Natuurlijk hopen wij u niet op deze manier over Nut van het systeem Suite maar in het geval u het gevoel, hier is hoe het te verwijderen:

Ten eerste moet je het Windows Configuratiescherm te openen. Vervolgens kiest u ‘Programma’s en onderdelen “. Dit zal een lijst van alle programma’s op uw computer. Scroll naar beneden deze lijst totdat u Nut van het systeem Suite. Selecteer Nut van het systeem Suite en klik op de knop aan de bovenkant van het dialoogvenster dat ‘Uninstall’ zegt. Dit zal de Nut van het systeem Suite uninstaller beginnen. Volg de aanwijzingen en de applicatie van uw computer worden verwijderd.

wzsus uninstall

Sorry dit hielp niet. Wat is er aan het ervaren?
Geweldig! Bedankt voor de feedback.
Heeft dit antwoord te helpen?
Vertaling bewerken
Automatische vertaling (Google):
Laden ...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie