Hvordan avinstallerer jeg eller fjerne System Utilities Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite er veldig lett å fjerne. På WinZip tror vi veldig sterkt på å la folk til å fjerne programmer som de ikke ønsker å beholde. Selvfølgelig håper vi at du ikke føler denne måten om Systemverktøy Suite, men i tilfelle du gjør det, her er hvordan du fjerner det:

Først må du åpne kontrollpanelet i Windows. Deretter velger du “Programmer og funksjoner”. Dette vil få opp en liste over alle programmer på datamaskinen. Bla nedover denne listen til du finner Systemverktøy Suite. Velg System Utilities Suite og klikk deretter på knappen øverst i dialogboksen som sier ‘Avinstaller’. Dette vil starte Systemverktøy Suite avinstalleringsprogram. Følg instruksjonene og søknaden vil bli fjernet fra datamaskinen.

wzsus uninstall

Beklager dette ikke hjalp. Hvilket problem er det du opplever?
Great! Takk for tilbakemeldingen.
Gjorde dette svaret hjelpe?
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster inn ...
Kopier til redaktør
or Avbryt