Hur laddar jag ner och installerar Systemhjälpmedel Suite?How do I download and install System Utilities Suite?

Systemhjälpmedel Suite är mycket enkelt att ladda ner och installera.

  • Klicka här för att påbörja nedladdningen av Systemhjälpmedel Suite. Detta kommer att ta upp en fråga från webbläsaren frågar om du vill ladda ner filen. Bekräfta att du vill fortsätta och sedan när nedladdningen är klar öppna filen som hämtas (wzsus34.exe). Du bör då få ett Windows-meddelande som frågar om du skulle vilja öppna filen, accepterar det budskapet.
  • Du bör nu ha Systemhjälpmedel Suite installationsprogram körs. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av Systemhjälpmedel Suite. När installationen är klar kommer du att kunna framgångsrikt lansera och använda Systemhjälpmedel Suite på datorn.
Tyvärr detta hjälpte inte. Vilket problem du upplever?
Great! Tack för feedbacken.
Gjorde det här svaret hjälpa?
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt