Hur avinstallerar jag eller tar bort Systemhjälpmedel Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

Systemverktyg Suite är mycket lätt att ta bort. På WinZip vi tror mycket starkt på att tillåta människor att ta bort program som de inte vill behålla. Naturligtvis hoppas vi att du inte känner på detta sätt om Systemverktyg Suite men om du gör, här är hur du tar bort det:

Först måste du öppna Kontrollpanelen i Windows. Välj sedan ”Program och funktioner”. Detta kommer att ta upp en lista över alla program på din dator. Längre ned på listan tills du hittar Systemhjälpmedel Suite. Välj Systemverktyg Suite och klicka sedan på knappen längst upp i dialogrutan där det står ”Avinstallera”. Detta startar Systemverktyg Suite avinstallationsprogram. Följ instruktionerna och programmet kommer att tas bort från datorn.

wzsus avinstallera

Tyvärr detta hjälpte inte. Vilket problem du upplever?
Great! Tack för feedbacken.
Gjorde det här svaret hjälpa?
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt