Hur avinstallerar jag eller tar bort Registry Optimizer?How do I uninstall or remove Registry Optimizer?

I Windows XP eller 2000: Gå till Start> Kontrollpanelen> Lägg till eller ta bort program> Leta upp och markera WinZip Registry Optimizer i listan> klicka på ”Ta bort”> Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera programmet i Windows Vista, Win 7 och nyare operativsystem: Gå till Start> Kontrollpanelen> Avinstallera ett program> Leta upp och markera WinZip Registry Optimizer i listan som visas> klicka på ”Avinstallera / Ändra”> Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera programmet Alternativt kan du avinstallera Registry Optimizer från programmenyn: Start> Alla program> WinZip> WinZip Registry Optimizer> Uninstall Registry Optimizer.

Tyvärr detta hjälpte inte. Vilket problem du upplever?
Great! Tack för feedbacken.
Gjorde det här svaret hjälpa?
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt