Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Systemværktøjer Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite er meget nem at fjerne. På WinZip tror vi meget stærkt på at lade folk fjerne applikationer, som de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om System Utilities Suite, men hvis du gør det, så fjerner du det her: For det første skal du åbne Windows Kontrolpanel. Vælg derefter ‘Programmer og funktioner’. Dette vil frembringe en liste over alle applikationer på din computer. Rul ned denne liste, indtil du finder System Utilities Suite. Vælg System Utilities Suite, og klik derefter på knappen øverst i dialogboksen, der siger ‘Afinstaller’. Dette vil starte afinstallationsprogrammet System Utilities Suite. Følg vejledningen, og ansøgningen fjernes fra din computer. wzsus afinstallere

Beklager dette hjalp ikke. Hvad problem er du oplever?
Great! Tak for feedback.
Fik svar hjælpe?
Edit oversættelse
Maskinoversættelse (Google):
Indlæser ...
Kopier til redaktør
or Afbestille