Miten poistaa tai poistaa Järjestelmän apuohjelmat Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite on erittäin helppo poistaa. WinZipissä uskomme erittäin voimakkaasti, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Toivomme tietysti, ettet tunne tätä tavalla System Utilities Suite -ohjelmistosta, mutta jos teet sen, voit poistaa sen seuraavasti: Ensinnäkin sinun täytyy avata Windowsin ohjauspaneeli. Valitse sitten Ohjelmat ja ominaisuudet. Tämä tuo esiin luettelon kaikista tietokoneen sovelluksista. Selaa tätä luetteloa alas, kunnes löydät System Utilities Suite -ohjelmiston. Valitse Järjestelmän apuohjelmat -sovellus ja napsauta sitten valintaikkunan yläreunassa olevaa painiketta “Poista”. Tämä käynnistää System Utilities Suite -ohjelmiston asennuksen poisto. Noudata ohjeita ja sovellus poistetaan tietokoneesta. wzsus poisto

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa