Miten poistaa tai poistaa Järjestelmän apuohjelmat Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite on erittäin helppo poistaa. WinZipissa uskomme erittäin voimakkaasti, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Tietenkään toivomme, että et tunne tällä tavalla System Utilities Suite -ohjelmistoa, mutta jos näin on, tässä on ohjeet poistaa se:

Ensin sinun täytyy avata Windowsin Ohjauspaneeli. Valitse sitten “Ohjelmat ja ominaisuudet”. Tämä tuo esiin luettelon kaikista tietokoneen sovelluksista. Selaa tätä luetteloa alaspäin, kunnes löydät Järjestelmän apuohjelmat -ohjelmiston. Valitse System Utilities Suite ja napsauta sen jälkeen valintaikkunan yläosassa olevaa painiketta, joka kertoo “Uninstall”. Tämä käynnistää System Utilities Suite -ohjelmiston poisto-ohjelman. Noudata kehotteita ja sovellus poistetaan tietokoneesta.

wzsus uninstall

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa