Miten poistaa tai poistaa Kuljettajan Updater?How do I uninstall or remove Driver Updater?

Windows XP: ssä tai 2000: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse WinZip-ajurin päivitys luettelosta> napsauta Poista- painiketta> Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ohjelman poistamiseen Windows Vista, Win 7 ja uudemmat: siirry kohtaan Käynnistä> Ohjauspaneeli> Ohjelman asennuksen poistaminen> Etsi ja valitse WinZip-ajurin päivitys luettelosta> napsauta “Uninstall / Change” -painiketta> Noudata näyttöön tulevia ohjeita ohjelman poistamiseen Vaihtoehtoisesti voit poistaa WinZip Driver Updater -ohjelman ohjelmien valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> WinZip> WinZip-ajurin päivitys> WinZip Driver Updater -ohjelman poistaminen.

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa