Miten poistaa tai poistaa Kuljettajan Updater?How do I uninstall or remove Driver Updater?

Windows XP- tai 2000 -käyttöjärjestelmässä: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta WinZip-ohjaimen päivitys > napsauta Poista- painiketta> Poista ohjelma näytöllä näkyvistä ohjeista Windows Vistassa, Win 7 ja uudempi: Siirry Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelma> Etsi ja valitse luettelosta WinZip-ohjaimen päivitys > napsauta “Poista / muuta” -painiketta> Noudata näyttöön tulevia ohjeita poistaaksesi ohjelman Vaihtoehtoisesti voit poistaa WinZip-ohjaimen päivitysohjelmat ohjelmien valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> WinZip> WinZip-ohjaimen päivitys> Poista WinZip-ohjaimen päivitysohjelma.

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa