Miten poistaa tai poistaa Registry Optimizer?How do I uninstall or remove Registry Optimizer?

Windows XP: ssä tai 2000: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse WinZip Registry Optimizer luettelosta> napsauta Poista- painiketta> Seuraa näyttöön tulevia ohjeita ohjelman asennuksen poistamiseen Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät: siirry kohtaan Käynnistä> Ohjauspaneeli> Ohjelman poisto> Etsi ja valitse WinZip-rekisterin optimoija näytetyllä luettelolla> napsauta “Uninstall / Change” -painiketta> Poista ohjelman asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita Vaihtoehtoisesti voit poistaa Rekisterieditorin ohjelmanvalikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> WinZip> WinZip-rekisterin optimointi> Poista rekisterin optimoija.

Valitettavasti tämä ei auttanut. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus auttaa?
Muokkaa käännöstä
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa