Hoe verwijder ik of verwijder Nut van het systeem Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

System Utilities Suite is heel eenvoudig te verwijderen. Bij WinZip geloven we heel sterk in het toestaan dat mensen applicaties verwijderen die ze niet willen houden. Natuurlijk hopen we dat je niet zo voelt over System Utilities Suite, maar voor het geval je dit doet, kun je dit als volgt verwijderen: Eerst moet je het Windows-configuratiescherm openen. Kies vervolgens ‘Programma’s en functies’. Hiermee wordt een lijst met alle toepassingen op uw computer weergegeven. Blader door deze lijst totdat u de System Utilities Suite vindt. Selecteer System Utilities Suite en klik vervolgens op de knop bovenaan het dialoogvenster met de tekst ‘Verwijderen’. Hiermee start u het de-installatieprogramma van System Utilities Suite. Volg de aanwijzingen en de toepassing wordt van uw computer verwijderd. wzsus verwijderen

Sorry dit hielp niet. Wat is er aan het ervaren?
Geweldig! Bedankt voor de feedback.
Heeft dit antwoord te helpen?
Vertaling bewerken
Automatische vertaling (Google):
Laden ...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie