Hvordan avinstallerer jeg eller fjerne System Utilities Suite?How do I uninstall or remove System Utilities Suite?

Systemverktøy Suite er veldig enkelt å fjerne. På WinZip tror vi veldig sterkt på å la folk fjerne programmer som de ikke ønsker å beholde. Selvfølgelig håper vi at du ikke føler deg på denne måten om System Utilities Suite, men hvis du gjør det, så fjerner du det: For det første må du åpne Windows Kontrollpanel. Velg deretter ‘Programmer og funksjoner’. Dette vil hente en liste over alle applikasjoner på datamaskinen din. Rull ned denne listen til du finner System Utilities Suite. Velg System Utilities Suite og klikk deretter på knappen øverst i dialogboksen som sier ‘Uninstall’. Dette vil starte installasjonsprogrammet System Utilities Suite. Følg instruksjonene, og søknaden vil bli fjernet fra datamaskinen. wzsus avinstallere

Beklager dette ikke hjalp. Hvilket problem er det du opplever?
Great! Takk for tilbakemeldingen.
Gjorde dette svaret hjelpe?
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster inn ...
Kopier til redaktør
or Avbryt