Hvordan kan jeg avinstallere eller fjerne Driver Updater?How do I uninstall or remove Driver Updater?

I Windows XP eller 2000: Gå til Start> Kontrollpanel> Legg til eller fjern programmer> Finn og velg WinZip Driver Updater i listen> klikk på “Fjern” -knappen> Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere programmet. I Windows Vista, Win 7 og høyere: Gå til Start> Kontrollpanel> Avinstaller et program> Finn og velg WinZip Driver Updater i listen> klikk på “Avinstaller / Endre” -knappen> Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere programmet Alternativt kan du avinstallere WinZip Driver Updater fra programmenyen: Start> Alle programmer> WinZip> WinZip Driver Updater> Avinstaller WinZip Driver Updater.

Beklager dette ikke hjalp. Hvilket problem er det du opplever?
Great! Takk for tilbakemeldingen.
Gjorde dette svaret hjelpe?
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster inn ...
Kopier til redaktør
or Avbryt