Hvordan laster jeg ned og installerer Registry Optimizer?How do I download and install Registry Optimizer?

– Klikk her for å laste ned WinZip Registry Optimizer – Når nedlastingsprompten vises, vennligst velg å lagre “wzro32.exe” på datamaskinen din – Når nedlastingen er fullført, velg Kjør eller dobbeltklikk filen “wzro31.exe” på datamaskinen for å starte installeringsprosessen – Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen – Når installasjonen er fullført, vises Registry Optimizer automatisk på datamaskinen og begynner å utføre en registersøking

Beklager dette ikke hjalp. Hvilket problem er det du opplever?
Great! Takk for tilbakemeldingen.
Gjorde dette svaret hjelpe?
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster inn ...
Kopier til redaktør
or Avbryt