Hur avinstallerar jag eller tar bort Registry Optimizer?How do I uninstall or remove Registry Optimizer?

I Windows XP eller 2000: Gå till Start> Kontrollpanelen> Lägg till eller ta bort program> Sök och välj WinZip Registry Optimizer i listan> klicka på knappen ”Ta bort” > Följ instruktionerna på skärmen för att avinstallera programmet. I Windows Vista, Win 7 och nya operativsystem: Gå till Start> Kontrollpanelen> Avinstallera ett program> Sök och välj WinZip Registry Optimizer i listan som visas> Klicka på knappen ”Avinstallera / Ändra” > Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera programmet Alternativt kan du avinstallera Registry Optimizer från programmenyn: Start> Alla program> WinZip> WinZip Registry Optimizer> Avinstallera Registry Optimizer.

Tyvärr detta hjälpte inte. Vilket problem du upplever?
Great! Tack för feedbacken.
Gjorde det här svaret hjälpa?
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt